Urban Action Showcase and Expo 2018 Theater 13 (361) (356)

FILM BLOCK	TIME	LOCATION	FILM NAME	CATEGORY	RUN TIME
Film Block 1	10:00 AM	Theater 13	Tranh and Nowak	CASF AOA BSB SF	22min
	10:22 AM	Theater 13	The Final Mission	Fan Film	17min 18sec
	10:36 AM	Theater 13	Onika The Short Film	BSB SF	18min 33sec
UASE Logo	10:57 AM	Theater 13	ETD/GOD 45th Screensaver		18min
UASE Logo	11:15 AM	Theater 13	ETD Performance / ETD/GOD 45th Screensaver	Performance 15min	30min
UASE Logo	11:45 AM	Theater 13	ETD/GOD 45th Screensaver	Speaker: Lucia Kaiser	13min
Intermission	11:58 AM	Theater 13	JKD/NYC VIDEO		1min 30sec
Film Block 2	12:00 PM	Theater 13	Enter the Dragon 45th Anniversary Screening	Showcase Film	1hr 42min
Film Block 3	1:42 PM	Theater 13	Game of Death	Showcase Film	1hr 40min
Intermission	3:22 PM	Theater 13	UASE Logo		19min
Intermission	3:41 PM	Theater 13	Commercial: Executive Protection Video		4min
FilmBlock 4	3:45 PM	Theater 13	Blade 20th Anniversary Screening	Showcase Film	2hr
UASE Set-Up	5:45 PM	Theater 13	UASE Set-Up		15min
DIA Awards	7:00PM - 8:45PM	Theater 13	D.I.A Awards		1hr 45min
Film Block 5	9:00 PM	Theater 13	Blade 2		1hr 57min
Film Block 6	11:00 PM	Theater 13	Cleopatra Jones		1 hr 32min

Theater 13 (361) (356): PAGE 1 OF 1